plazmavágó lemezolló élhajlító hengerítő denver logó

Katalógus

„ AJAN ” CNC PLAZMA ÉS LÁNGVÁGÓ GÉP ÁLTALÁNOSAN SZÜKSÉGES VEVŐ OLDALI KIÉPÍTÉSEI

 

AJAN PP 130A és PP 260A PLAZMA ÁRAMFORRÁSHOZ A GYÁRTÓ ÁLTAL ELŐÍRT KÖVETELMÉNYEK A KÖVETKEZŐEK:


Elektromos oldal:

kábel: 4x25 mm2

Biztosíték:

PP 206A esetén      125A (min.100A) fázisonként

PP 130A esetén      100A (min. 80A) fázisonként

 

Gázellátás:


LEVEGŐ ELLÁTÁS
Teljesítmény min: 1000 l/min
Üzemi nyomás: min. 8 bar - max. 10 bar
(hűtveszárító beépítése szükséges)

LEVEGŐ SZÁRÍTÓ EGYSÉG
Teljesítmény: min 1000 l/min
Kiegészítő víz és olajszűrő beépítése szükséges!
A plazmaegységhez érkező levegőnek tisztának, szilárd és cseppfolyós szennyeződésektől mentesnek kell lennie!

Olaj max. 0,1 mg/m3 ; Részecske max.0,1 μm
max. harmatpont: +3 0C

* ISO 8573 szabvány szerint

plazmavágó szabvány

MEGJEGYZÉSEK:
1) A porelszívó egység elszívó ventilátor és JET filter egységek közötti összekötő csővezetékeit gyártó biztosítja. A ventilátor egység zajcsökkentő rész tetejétől távozó -szűrt levegő- szabadba juttatásához szükséges csővezeték kiépítése vevő feladata.
2) A telepítési rajztól való bármely - vevő egyéni kívánsága miatti - eltérés esetén felmerülő átalakítási költségek vevőt terhelik.

 


ÁLTALÁNOSAN SZÜKSÉGES VEVŐ OLDALRÓL BIZTOSÍTANDÓ ADATOK

1. A vevőnek a gáz és elektromos ellátást minden esetben a gép generátor egységéig kell kiépítenie. Ennek az elhelyezkedése a telepítési rajzon látható.
2. A gázok bekötési helye a generátor egység hátulján található. A szükséges gázok fajtája illetve minőségi és mennyiségi kritériumai az első oldalon találhatók.
3. A gázok bekötéséhez 8-mm belsőátmérőjű tömlőkre van szükség, ha lehet gázonként különböző színűek. Ezeknek a hosszát a generátor egység és a vágógázok tárolási helynek távolsága határozza meg, figyelembe véve a biztonságos közlekedést és esetleges anyagmozgatásokat.
4. A gázpalackokon lévő nyomásszabályozók (reduktor) 15/300-as (üzemi nyomás/mennyiség) mérőtartományban működjenek. Figyelembe kell venni, hogy a különböző palackok csatlakozásai nem egyformák (átmérő, jobb vagy bal menetes).
5. A levegőellátást az elszívó egységig, valamint az elszívó és a generátor egység között kell biztosítani. Ehhez ugyanolyan tömlő megfelel, mint a többi gáz esetén, de szükség esetén a vászonszövött átlátszó tömlő is megfelel.
6. Javasolt egy plusz leágazás bekötése a levegő rendszerbe a gép általános tisztításához. Ehhez kb. olyan hosszú tömlő szükséges, hogy elérjen a gép vágóasztalának elejéig és egy lefúvató pisztoly.
7. A generátor egység áramellátása gyárilag alulról történik, de a vevő ezt felülről is megoldhatja, ehhez azonban kisebb átalakítás és néhány anyag szükséges. Ezek a kábelcsatorna és annak rögzítéséhez szükséges alkatrészek, valamint egy a betáp kábel méretének megfelelő tömszelence.

PLAZMA KÖVETELMÉNYEK HP 130A

PLAZMA KÖVETELMÉNYEK HP260A

Hozzáadom az ájánlatkérési listához

Vissza