plazmavágó lemezolló élhajlító hengerítő denver logó

Katalógus

LEMEZOLLÓ

Lemezollóink hagyományos és CNC vezérléssel müködnek.


Az MVD hidraulikus lemezollók a gyártó törökországi üzemeibenkészülnek 16 különféle alapváltozatban max. 12.100 mm x 20 mm teljesítményig. Rendkívül robosztus felépítésűek,  nagyon megbízhatóak, és alacsony üzemeltetési költséget biztosítanak. Az asztal és a medve merevítésekkel ellátott, nehéz, egybehegesztett, monoblokk acélszerkezet, amely még a maximális kapacitással dolgozva is jó minőségű, tiszta vágást garantál. A felső és az alsó kések olasz importból származnak, a gyártó ezzel is a különlegesen jó vágásminőséget kívánja biztosítani. A kis vágási szög a minimálisra csökkenti a csavarodás mértékét a keskeny lemezek vágása esetén is.

Opciók széles választéka segít a berendezés teljesen egyéni igényeiknek megfelelő kialakításában: pl. pneumatikus lemeztartó egység vékony lemezekhez, kétféle vezérlés, többféle ütközőmozgatási hossz, típus és sebesség, stb. Mivel a felső elhelyezésű  hengerek miatt az oldalfalak közti tér teljesen szabad marad, akár lemezadagoló és rakásoló  is ideálisan  illeszthető a géphez, ezért az ollók alkalmasak automatikus vágóközpont kialakítására is.

A lemezollókezelése egyszerű és müködése megbízható, kiváló vágási minőséggel. Általunk forgalmazott lemezollók, utánélezhető vágókésekkel rendelkeznek, melyek pozíciója élezés után korrigálható. A levágott lemez a kiadó tálcában elöl a lemezolló megkerülése nélkül kivehető. Munkavédelmi szempontból mind cnc, mind hagyományos lemezollóink megfelelnek az elvárásoknak.
Kérem válassza ki oldalt a kategóriák közül, amennyiben CNC vezérelt lemezolló vagy az NC vezérelt lemezolló érdekli!

Katalógus letölthető itt. >>