plazmavágó lemezolló élhajlító hengerítő denver logó

Katalógus

PLAZMA ÉS LÁNGVÁGÓ KEZELŐK BETANÍTÁSA

Cégünk tisztában van azzal, hogy egy újonnan beszerzett gép akkor tekinthető sikeres vásárlásnak, ha szinte azonnal hasznot termel. Ezért Mi a gépek üzembehelyezése mellett gondoskodunk a kezelő személyzet alapos kiképzéséről.

 
PLAZMA ÉS LÁNGVÁGÓ KEZELŐK BETANÍTÁSA
Törekszünk rá, hogy az adott személyzetből a legtöbbet hozzuk ki. Nem betanított munkásokat, hanem gondolkodó és megfelelő döntéseket meghozó operátorokat képezünk, hogy megfelelően kezeljék a gépeket. Célunk mindezt úgy megtenni, hogy a gép, szinte az első perctől a termelés fokozásában részt vegyen.

 

Az oktatás két ütemben történik. Az első ütem már a berendezés telepítésekor elkezdődik, ugyanis a leendő személyzet tagjait bevonjuk a munkálatokba, hogy megismerkedjenek a gép felépítésével és működésével. Ez egyfajta magabiztosságot ad, amire nagy szükség van egy új technológia elsajátításához. A gék beszabályozása és tesztelése után, ami szintén a kezelők jelenlétében történik, azonnal kezdetét veszi a személyre szabott képzés. Ajánljuk, hogy egyidejüleg 2 kezelőt biztosítson a partner cég. Ezek a személyek egymástól is tudnak tanúlni, illetve előre nem látható esemény miatt, ha valamelyik hiányzik, a gépnek nem kell kényszerpihenőt tartani, így nincs termeléskiesés. Ez az időszak általában 3 nap.
plazmavágó képzés
 

A gépet kezelő személyzet betanításán kívül az vágási terveket készítő irodai dolgozókat is megtanítjuk a kezelőprogramok teljeskörű használatára. Ez nagyon fontos, mert a termelésben részt vevő minden egységnek tisztában kell lennie a berendezés lehetőségeivel.

 

A második ütem 2-3 héttel később van megtartva. Ennek lényege, hogy a kezelő személyzet addig megszerzett tapasztalataira épülve, röviden átismételve az alapokat, a termelés hatékonyságát növelő ismeretek átadása történik. Ez programok megismertetését és technológiai ismeretek átadását tartalmazza, melyek az első alkalommal még nagyon nehezen érthetők sokak számára.

Hozzáadom az ájánlatkérési listához

Vissza