plazmavágó lemezolló élhajlító hengerítő denver logó

Katalógus

4-HENGERES

Hegesztett acélkonstrukció, négy darab alakító tengellyel, amelyek közül a felsőnek nyitható, csapágyazása van, így a kész cső könnyedén és gyorsan eltávolítható kézzel vagy opciós kiegészítővel.

Ez egy hengerpalást gyártásra kialakított, a vezérléstől függően automata vagy félautomata célgép. Fő felhasználási területek: füstcsövek, nagyobb átmérőjű csövek, ívek nagy darabszámú gyártása.

A négy tengellyel történő alakítási technológia egymást követő lépései teszik egyedivé ezt a gépet, ami meglepően jó alakpontosságú készterméket produkál. A végtermék megkívánt alakhűségének egyik titka a lemez megfelelő előtörése, amit könnyedén beállíthatunk a gépen. Az alakítás további lépéseinek paraméterei is egyedileg állíthatók, így a gép fel van vértezve minden olyan tulajdonsággal, ami egy jó alakhűségű cső gyártásához szükséges és nélkülözhetetlen.

A gép egy meghatározott lemezvastagságra és cső átmérőre van optimalizálva. A maximális termelékenységét ezen paraméterek esetén éri el, ez akár kb. 20-30 másodperc alatt elkészülő csövet is jelenthet. A gép nagy termelékenysége lehetővé teszi, hogy jó kiszolgáló partnere legyen akár egy hegesztő automatának is.

 

4 hengeres lemezhengerítő