plazmavágó lemezolló élhajlító hengerítő denver logó

Katalógus

MVD iBEND C MODELL

Nagy sebesség, magas teljesítményEzt az élhajlítót kimondottan a nehéz, több műszakos termelés számára, és a legbonyolultabb hajlítási feladatok végrehajtására tervezték. Rendkívül robosztus felépítése, megbízhatósága, és alacsony üzemeltetési költsége miatt ideális munkaeszköze a minőségi lemezmegmunkálásnak.

 

Teljesítmény paraméterei és fejlett CNC vezérlése segítségével alkalmas bármilyen precíziós hajlítási feladat kompromisszum nélküli végrehajtására. A CNC vezérlés Windows alapú, többféle változatban kérhető. beleértve a színes 3D megjelenítést is. Két élhajlító gép összekapcsolásával tandem üzemmód is lehetséges.

 


 Az opciók listája nagyon gazdag: az ütközők vezérelt tengelyeinek száma 6-ig növelhető, CNC asztal - előfeszítés, hidraulikus lemezkövető egység, lézeres valós idejű szögmérés és szögkorrekció, Windows bázisú offline CAD-CAM szoftvercsomagok 2D és 3D rajzok importjával, hálózati kapcsolat, többféle ütközőállítási hossz- és sebesség, többféle szerszámrendszer, stb. áll a felhasználók rendelkezésére.

élhajlító vezérlés cyselec

élhajlító cnc vezérlés

Hozzáadom az ájánlatkérési listához

Vissza