plazmavágó lemezolló élhajlító hengerítő denver logó

Katalógus

AJAN FINOMSUGARAS PLAZMAVÁGÓ GÉP ( PP-Sorozat)

AJAN finomsugaras plazmavágó gépek


Az AJAN plazmavágók költséghatékonysága rendkívüli megbízhatósággal párosulva az egyik legjobb a vetélytársak közül. Az AJAN saját fejlesztés alapján, saját üzemében gyártja plazmavágó gépeinek minden fődarabját, kopóalkatrészét, a plazmavágó gép szoftvereit és a teríték-kiosztó CAD-CAM programokat is. Ezek a programok folyamatos fejlesztés mellett minden partnerünk számára ingyenesen hozzáférhetőek. Az AJAN ezáltal biztosítja minden vevője számára a stabil hátteret (szerviz és alkatrészellátás) a nyugodt munkavégzéshez.

 

Az AJAN finomsugaras - más néven precíziós  - plazmavágó gépeinkkel 0,5 - 100 mm vastagsági tartományban tud dolgozni 0,01 mm pozicionálási pontosság mellett. A normálsugaras plazmavágótól eltérően, a vágási minőség javítása és a vágási sebesség növelése érdekében, a sűrített levegő mellett más gázokat is használ a vágáshoz. Pl: Oxigén, Nitrogén és egyébb kevert gázok. A gázokat automata gázkonzol szabályozza, mely szintén hozzájárul a termelékenység növekedéséhez  és a plazma kezelő esetleges hibás beállítása miatti selejt elkerüléséhez.

AJAN FINOMSUGARAS PLAZMAVÁGÓ GÉP ( PP-Sorozat)

*Air=Sűrített levegő

Példa: 50-l O2 palack 230-bar nyomáson tartalmaz 50x230=11500-l gázt. 130A vágóáram esetén a szükséges omennyisége 16 l/min.

11500/16=719 min   ez megközelítőleg 12-óra

 

Két féle áramforrás a legelterjedttebb a 130A és a 260A változat, de különösen nagy igénybevételre rendelhető 460A változat is. Pl. 150 mm rozsdamentes acél vágása is lehetséges.

AJAN FINOMSUGARAS PLAZMAVÁGÓ GÉP ( PP-Sorozat) munka közben